Notice: add_custom_background is deprecated since version 3.4! Use add_theme_support( 'custom-background', $args ) instead. in /home/abe/domains/agilebyexample.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3573

Notice: add_custom_image_header is deprecated since version 3.4! Use add_theme_support( 'custom-header', $args ) instead. in /home/abe/domains/agilebyexample.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3573

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abe/domains/agilebyexample.com/public_html/wp-content/plugins/events-manager/em-ical.php:1) in /home/abe/domains/agilebyexample.com/public_html/wp-content/plugins/google-apps-login/core/core_google_apps_login.php on line 446
Schedule – AgileByExample 2012
October 4-5 2012
in Warsaw Spread the word!

Schedule

DAY 1 (Conference) – Thursday, October 4th

Time Duration
 9:00 Registration 50 min
 9:50 Welcome! 10 min
10:00

DSCF0645
Growing Effective Teams
Q & A
Keynote
1 h 20 min
11:20 Coffee 20 min
11:40

floryan
A successful liftoff into agile for a team of analysts

jasper1
Management told us to work Agile. And we still made it work...
Q & A
Introducing Agility – Exp. Reports
1 h 20 min
13:00 Lunch 1h
14:00

2012-07-16_2027
Be careful when entering a casino - why we stopped playing poker

i
How I hated stand-up and ended-up enjoying it.
Q & A
Scrum Practices
1 h 20 min
15:20 Coffee 20 min
15:40

Minolta DSC
How to survive automated tests hell

2012-07-16_2037
Backlog 3D
break

marc
From an idea to a product (in a regulated environement)
Q & A
When Things Get Complicated
2 h
17:40 Closing Day 1  

 

20:00 AgileByExample Party

 

DAY 2 (Conference) – Friday, October 5th

Time Duration
 9:00 Registration 50 min
 9:50 Welcome! 10 min
10:00

monika_2
Gamified Retrospective

MarekKirejczyk-small-200x198
Visibility, Feedback, Continuous Integration and Fun
Q & A
Gamification, Fun and Human Factor
1 h 20 min
11:20 Coffee 20 min
11:40

jamie
Thinking Distributed to Improve Agility

RogerDahlen
Smarter than a CEO – a game-show about distributed/dispersed agile teams
Q & A
Distributed Agile
1 h 20 min
13:00 Lunch 1h
14:00

wiktor
Testers in the Agile World

Michał Czyż
Outside-In Testing step by step
Q & A
Quality and Testing in Agile World
1 h 20 min
15:20 Coffee 20 min
15:40

Bartosz Kobyłecki
Building teams by reinforcing personal feedback loops

Ewa Gowin
How to handle a scrum team with a past?
break

mczenko1
Agile Teams: The whole is greater than the sum of its parts.
Q & A
Agile Teams
2h
17:40 Closing Day 2  

 

DAY 3 (Open Spaces) – Saturday, October 6th

Time Duration
Go to the OpenSpaces registration page